PERGOLE TENDE

PERGOLE TENDE

Pergola predstavlja moderan pokretni krovni sistem. Idealan je za zaštitu od sunca i spoljnih uticaja u ugostiteljskim baštama kafića i restorana kako u gradu

PERGOLE TENDE

Pergola predstavlja moderan pokretni krovni sistem.

Idealan je za zaštitu od sunca i spoljnih uticaja u ugostiteljskim baštama kafića i restorana kako u gradu tako i van njega.

Bioklimatik Pergola mogu biti i prošireni deo vašeg doma, otvorenog prostora koji je ujedno pored praktičnosti i lep dekorativan detalj.

U Srbiji pored standardnih tendi i suncobrana sve više možete videti Bioclimatic Pergola, a strana reference na našem sajtu govori dovoljno o tome koliko zadovoljnih korisnika je izabralo baš nas za ovaj sve popularniji sistem pokretnog krova.

Tende Wera  su vrhunskog kvaliteta , jedinstvenog i svugde primenljivog dizajna i predstavljaju sinonim dugovečnosti.

Tende predstavljaju nepogrešiv deo spoljašne opreme kako bi se obezbedio potpuni ugođaj, ambijent i raspoloženje. One su prilagodljiva, trajna I najbolja zaštita od visokih temperatura, UV zraka, vetra, kiše i nepoželjnih pogleda.

Različiti koncepti dizajna omogućavaju potpunu usklađenost sa vašim ambijentom, a ostavlja i poseban utisak kod letnjih bašti kafića i drugih ugostiteljskih objekata.

Primena tendi je najčešća za:

Tende za terase,
Tende za balkone, prozore,

Tende za bašte. Ovo se najčešće odnosi na ugostiteljske objekte (restorani, kafići, klubovi) i uopšteno spoljnu zaštitu od sunca.

U prostorijama sa klimatskim uređajima, tenda može da uštedi i do 30% potrošene električne energije.

U zavisnosti od potreba, klijent ima mogućnost da izabere različite tipove tendi, od klasičnih, polukasetnih pa sve do kasetnih sistema i to u različitim bojama kako samih konstrukcija tako I platna.

Klasična tenda je najrasprostranjenija verzija tendi.

Prednost klasične u poredjenju sa polukasetnom i kasetnom tendom je da se njeno platno brze suši, manje je osetljivo na promene učestalog podešavanja kod dugotrajne upotrebe, sa tehničkog aspekta manje je zahtevna za montažu, lakša po težini i za samo održavanje, što na kraju dovodi i do povoljnije cene.

Tende Wera / Sun lab pored široke palete standardnih opcija koje su uključene u samu cenu proizvoda, nude i različite dodatne opcije među kojima je jedinstveni takozvani “Shadelab plus System” koji dodatno omogućava i frontalno-vertikalnu zaštitu od sunca.

Za dodatne informacije možete se obratiti u svakom trenutku putem telefona ili putem našeg sajta (kontakt) našem timu stručnjaka a oni će prema vašem kokretnom zahtevu da „ukroje“ rešenje koje će se najbolje uklopiti kako u vaš ambijent tako i u vaš budžet.